Despre un anime bine ales.

Naruto. Naruto Uzumaki

Cu siguranță serialul cel mai drag inimii mele ❤ Îl urmăresc încă din “perioada JETIX” , mai apoi în perioada în care se difuzau diferite anime-uri pe Minimax după ora 20:00, iar acum îl urmăresc online… M-a marcat profund. M-a marcat personajul principal in primul rând, Naruto Uzumaki, un baiat din Satul Frunzei. Un baiat mai mult decât special, întrucât înăuntrul său îsi are lăcașul o fiară numită “Vulpea cu Noua Cozi”. Creatura a fost ccapturată şi “unită” cu Naruto deorece a distrus satul, a ucis oameni, iar singura scăpare era ca aceasta sa fie închisă înăuntrul unei persoane.

Faptul ca Naruto poartă înăuntrul său o fiară, îndepărtează pe toată lumea de el, fiind discriminat şi dat la o parte, mai ales că părinții lui au murit încă de când era mic copil. 

Cu toate acestea, Naruto are curajul să treacă peste orice obstacol, şi nu se abate niciodată de la calea care duce spre visul sau.  Persoanul ăsta ma fascineaza…  

Mai jos voi enumera câteva elemente care mă fac sa iubesc acest serial,  Naruto:

 1. Echipa.Mai exact, spiritul de echipa! Serialul reprezinta de fapt povestea locuitorilor unui sat des afectat de războaie.  Astfel, tinerii sunt grupați încă din scoală în mici  echipe. Fiecare echipă învață încă din copilărie ce înseamnă acel spirit de echipa, prietenia, iubirea pentru aproape. Singurul mod in care fiecare poate evolua este prin ajutorul prietenului. “Echipa 7″ este cea mai unită şi mai puternică echipă a satului, formată din Naruto, Sasuke si Sakura. 


 2. Semnul prieteniei. Indiferent de probleme, conflicte, cu totii vor rămâne prieteni. Cea mai de preț comoară a fiecăruia este prietenia.  Din episodul de săptămână trecuta țin minte două replici care m-au facut să plang: “-De ce risti să mori doar pentru a mă salva?” “-Pentru că îți sunt prieten” . Splendid. Prietenii adevărați îsi exprimă prietenia printr-un semn, ajuns deja important reprezentant al serialului. Este acesta: 

 3. Evolutia personajelor. Fiecărui personaj i se urmărește evoluția încă din copilarie. Fiecare personaj porneste ca fiind slab, neinițiaț, însă pe parcurs îsi îmbunătățește aptitudinile fizice, dar în acelaşi timp îsi şlefuieste si sufletul. Leagă prietenii cu membrii echipei, prietenii rezistente, învață să fie sinceri, de incredere, învață sa fie puternici!  

 4.Naruto. Naruto Uzumaki, personajul principal. Un tanar posedat de acea fiară care a distrus satul cu multi ani in urma… Desi in adâncul lui sufera enorm, Naruto este cel mai amuzant băiat din sat, cel mai înțelegător, de încredere, cel mai bun prieten al tuturor. Ajunge să înmoaie până şi inima fiarei, învățând-o ce e prietenia, bunătatea… devin cei mai bun prieteni!  Mă inspiră mult acest Naruto, prin energia, perseverența, solidaritatea, si afecțiunea sa față de toată lumea! 

Naruto este un serial complex, care merită vizionat. Am “copilărit” cu aceste personaje, si în continuare trăiesc cu ele, mă inspiră, mă motivează. Nu este doar un serial motivațional! Cuprinde acțiune, amuzament, dramă, poveşti de dragoste, sfaturi si valori morale. Recomand! 

Mai jos puteți observa o poza cu toți prietenii copilariei mele 😄 

Advertisements

2 thoughts on “Despre un anime bine ales.

  1. Miss.Kawaii says:

    Şi eu ador anime-ul Naruto. Chiar ai multe de învăţat de la acest anime. Fiecare personaj are o poveste bine gândită de la care să ai ce învăţa. Naruto are o inimă mare şi încrezator, sasuke este personajul care a învăţat din greşelile lui, învăţând ce-i cu adevărat important, sakura iubeste necondiţionat, fioroasă dar în acelaşi timp drăgută, Itachi, fratele mai mare a lui Sasuke, a acceptat cu dispreţ să fie numit acel ninja care şi-a ucis clanul, el de fapt dorind să-şi apare satul, cât şi fratele, Pain, şeful organizaţiei Akatsuki, a încercând mereu să obţină pacea, Jiraya, saninul legendar, zis şi ierbivorul pervers, a fost un ninja de excepţie, sensei-ul lui Naruto, pe care l-a învăţat ce înseamnă cu adevărat să fii un shinobi. Respect Kishimoto !

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s