Să plouă, să plouă! ❤

​Uite am zis să plouă! 

Marele Bacovia avea gusturi bune. Nu văd ceva mai frumos la toamnă decât ploaia❤ Doamne, ce e mai frumos decât o zi ploioasă? 
Iubiți zilele ploioase. Orice întâmplare arată mai bine dacă are ca martori câteva mii de picături de ploaie. O îmbrățisare, un sărut, un zâmbet, o plimbare…Iubesc ploaia pentru că îmi da acea stare de liniște lăuntrică, pentru că niciodată nu îmi găsesc timp pentru mine până nu plouă! În frumusețea ploii găsesc liniștea, iar în liniște găsesc frumusețe. 
Singurul sfat pe care ți-l pot da este să te așezi în colțul tău de liniște, să îți iei o carte, să o citeşti, să bei o cafea, sa petreci puțin timp cu tine.

 Marele ghinion al acestui proces de evoluție rapidă este că ne adaptează la cotidian, la trecerea rapidă prin cele mai frumoase perioade ale vieții. Mare păcat.. Profitați de cele mai frumoase zile ale acestei perioade, de zilele ploioase si liniştite… Faceți-vă timp pentru voi înșivă, pentru sufletele prea obosite. Sunt sigură că tu, cititorule, nu te-ai plimbat de mult prin parc cu scopul de a te relaxa. Ai fost în parc să faci poze frumoase numai bune de pus pe facebook,cel mai probabil.

Nu văd nimic mai frumos decât natura. Mai ales in timpul toamnei. Ici si colo plin de frunze de o multitudine de nuanțe, copaci arămii, roşii, verzi… prea frumoşi pentru a nu te bucura de ei! 
Profită de o zi ploioasă! Nu ai petrecut de multă vreme puțin timp cu tine. E momentul. Citeşte o carte, bea un ceai, ia-ți umbrela şi ieşi în parc dupa ploaie, strânge câteva castane, câteva frunze, câteva amintiri😊 
Aşadar, iubesc ploaia! “Să plouă, să plouă, uite am zis să plouă!” ☁🍁

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s